Centre de Processament de Dades (CPD)

cpd_image1.jpg

Les Infraestructures Físiques dels Centres de Dades (CPD) són fonamentals per a les TI de les empreses, exercint un paper clau en l'Accés, l'Emmagatzematge i Processament de la informació necessària per al seu negoci.

És important seleccionar un soci de solucions per a ajudar a la seva empresa a anticipar-se als desafiaments del demà i aprofitar les oportunitats, i per això Grupaby li ofereix els serveis que el seu negoci necessita.

cpd_image2.jpg

El Centre de Dades és una missió crítica per al seu negoci a mesura que van sorgint noves aplicacions, serveis i solucions que demanden una major disponibilitat d'accés, velocitat i emmagatzematge, i per això és primordial la necessitat de dissenyar, implementar i administrar la Infraestructura Física del seu Centre de Dades.

Per a Grupaby és fonamental que la infraestructura del seu CPD pugui adaptar-se fàcilment als nous acompliments de la xarxa, reducció dels temps de latència, millorar els SLA’s, …, i això només ho podrà aconseguir si disposa d'una infraestructura ben alineada.

cpd_image3.jpg

La Infraestructura Física d'un CPD té un impacte significatiu en el rendiment i eficiència dels serveis que ofereix. Per això cal tenir en compte tots els elements de la infraestructura, des dels bàsics com les canalitzacions i identificació dels sistemes, a les qüestions més avançades com són el tipus de cablejat, sistemes de refrigeració, electrònica de xarxa o seguretat a implementar.

Cal alinear tots els elements que formen part del centre de dades per a aconseguir la major eficiència, i Grupaby, al costat dels seus socis, l'ajuda a garantir que cada element estigui instal·lat, integrat i alineat per a treballar com una única infraestructura.

cpd_image4.jpg

Grupaby col·laborem amb els clients per a resoldre els seus desafiaments més crítics d'Infraestructura Física, des d'un punt de vista d'infraestructures unificades que maximitzen les propietats del seu Centre de Dades.

Grupaby com partner dels principals líders en les àrees que afecten un Centre de Dades com són: Sistemes de Cablejat Estructurat, Sistemes Elèctrics (distribució elèctrica, UPS i generadors auxiliars), Il·luminació, Refrigeració, Gestió d'Accessos i Seguretat; li oferim el projecte que més s'ajusti a les necessitats actuals i futures del seu negoci.

Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax