Consultoria i Auditoria

Grupaby treballem, prevenim i assegurem la fiabilitat de les seves instal·lacions de telecomunicació, en un moment en el qual les aplicacions tecnològiques i la transformació digital de les empreses estan contínuament evolucionant.

Ajudem a la seva empresa per a assegurar-se que cada element de la seva infraestructura estigui instal·lat i alienat correctament per a treballar de manera conjunta. Això significa la diferència entre el temps d'inactivitat de la seva xarxa o trobar el problema abans que aquest ocorri.

audit.jpg

Les propostes avaluen equipaments passius (armaris, canalitzacions, …), sistema de distribució de potència intel·ligents, sistemes de cablejat estructurat, electrònica de xarxa, sistemes sense fils, sistemes de seguretat i accessos, …

Els nostres serveis cobreixen qualsevol aspecte de les TI, des del punt de vista de les infraestructures, per a oferir solucions tecnològiques adequades a cada escenari.

Dissenyem, dirigim i implantem els projectes des de la nostra experiència i la nostra formació tècnica per a dirigir, coordinar i implementar les millors solucions.

Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax