Grupaby és el proveïdor d'Infraestructures de Telecomunicació que necessita el seu projecte per a l'èxit del seu negoci.

Som una empresa formada per professionals experts en Infraestructures de Telecomunicacions.

Tenim més de 25 anys de trajectòria i experiència que ens permeten adaptar els projectes a les necessitats i exigències dels nostres clients amb solucions flexibles.

El nostre equip humà el formen Enginyers, Tècnics i Experts qualificats i certificats.

El nostre èxit?

Compromís, relació amb el client, alts estàndards de qualitat, agilitat i flexibilitat en totes les etapes d'execució de projectes d'infraestructures de comunicacions.

La nostra missió és contribuir a l'èxit del seu negoci, proporcionant Solucions i Serveis de telecomunicacions que permetin superar els seus objectius amb independència de fabricants i proveïdors.

Col·laborem amb els nostres clients sent els seus proveïdors de Serveis Afegits per a aconseguir junts l'èxit dels seus projectes.

El grau de satisfacció dels nostres clients ens avala com a empresa líder en el sector de les Telecomunicacions.

Som integradors de tecnologia que ofereix serveis globals de Telecomunicacions, basant els nostres projectes en les Infraestructures.

Els nostres serveis ens posicionen com a Integradors enfront d'un mercat en contínua revolució tecnològica, amb una identitat pròpia que compleix i satisfà els estàndards dels nostres clients.

Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax