Gestió Automatitzada de la Infraestructura (AIM)

Avui dia, la indústria de TI reconeix l'important paper que poden proporcionar les solucions de Gestió Automatitzada de la Infraestructura (AIM), amb el desenvolupament dels seus propis estàndards, per a ajudar els administradors de xarxa a optimitzar les seves Infraestructures i aconseguir una major eficiència dels recursos disponibles.

GRUPABY LI AJUDA A DISSENYAR, IMPLEMENTAR I MANTENIR EL SEU PROPI SISTEMA AIM PER A:

aim_image1.jpg
  • Optimitzar la capacitat per a monitorar la utilització de panells, cablejat i ports de commutació, facilitant dades en temps real sobre com s'utilitzen els actius de la capa física mentre ajuda en el procés de planificació.
  • Optimitzar l'eficiència en realitzar una gestió en temps real de la capa física garantint que els ports dels commutadors estiguin identificats i utilitzats.
  • Optimitzar les Auditories dels seus elements de la xarxa.
aim_image2.jpg
  • Optimitzar la disponibilitat en reduir els processos manuals laboriosos, generant ordres de treball automàtiques i permetent l'administració guiada dels canvis de connectivitat, i així minimitzar l'error humà i temps d'inactivitat de la xarxa.

aim_image3.jpg
  • Reduir els temps de noves implementacions, millorant la utilització i planificació dels llocs de treball i serveis oferts.
  • Reduir els temps de resolució d'incidències, i una millor gestió dels canvis que es produeixen.
Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax