Infraestructura Comuna de Telecomunicacions (ICT)

Els Serveis Digitals de la societat actual exigeixen que les Infraestructures Comunes de Telecomunicació (ICT) estiguin bé dissenyes i implementades perquè les empreses que ofereixen serveis digitals puguin arribar a les persones d'una forma correcta i ordena, garantint la qualitat de cadascun dels seus serveis.

Garantir la connectivitat dels serveis és fonamental en el nostre dia a dia, i Grupaby és el seu soci imprescindible per a garantir la implementació de les Infraestructures Comunes de Telecomunicacions, complint amb els reglaments vigents.

ict_image1.jpg

Amb la implementació de la ICT i del seu reglament s'introdueix el concepte de Llar Digital que afavoreix la introducció de nous serveis per als usuaris, proporcionats per empreses que disposaran d'un accés en igualtat d'oportunitats i facilitarà la introducció de productes i serveis, alguns ja disponibles i uns altres que encara no podem ni imaginar.

ict_image2.jpg

Edificacions com poden ser els Hotels, Hospitals, Residències, …, comencen a requerir dels mateixos serveis de comunicació com en l'ús privat, perquè els seus usuaris sol·liciten els serveis com és l'accés internet, serveis interactius i multimèdia, serveis de continguts OTT, etc., i per això requereixen d'una infraestructura que cobreixi les necessitats actuals i futures, i que garanteixi la implementació de cadascun dels serveis.

Grupaby li ofereix una Infraestructura Integral de comunicacions perquè l'usuari gaudeixi de serveis de televisió, internet i contingut de valor afegit perquè se senti com si estigués a casa.

GRUPABY L'AJUDA A DISSENYAR, IMPLEMENTAR I MANTENIR LA SEVA INFRAESTRCTURA DE TELECOMUNICACIONS OFERINT ELS SERVEIS DE:

ict_image3.jpg
  • Projectes que garanteixen, a tots els propietaris d'un habitatge, local o oficines d'un edifici plurifamiliar o unifamiliar amb divisió horitzontal, la recepció dels serveis de telecomunicacions.

ict_image5.jpg
  • Auditoria i Certificació de les instal·lacions d’ ICT i els seus derivats.

4-televes-ip-grupaby.jpg
  • Projectes integrals i adaptats a les necessitats dels edificis singulars com poden ser Hotels, Hospitals, Residències…, per a la recepció i distribució dels serveis de telecomunicacions.

ict_image7.jpg
  • Com a serveis addicionals oferim els serveis especialitzats en instal·lacions elèctriques, domòtiques, control d'accessos i seguretat per a cobrir el ventall de serveis necessaris en una edificació.

ict_image4.jpg
  • Instal·lació de la seva infraestructura segons les especificacions, i documentació corresponent com a butlletins de telecomunicacions i similars.

ict_image6.jpg
  • Tramitació dels expedients administratius davant la Prefectura Provincial de Telecomunicacions del Ministeri de Ciència i Tecnologia, i davant la Direcció General de Radiodifusió i Televisió de la Generalitat de Catalunya.

Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax