Networking

Grupaby ofereix solucions de networking, dels diferents fabricants del mercat, que millor s'adaptin als requeriments del seu negoci.

Solucions innovadores de comunicació adaptades a cada tipus d'empreses: empresa petita o gran, entorns industrials, hotels, centres sanitaris, centres educatius, edificis singulars, …

GRUPABY OFEREIX EN NETWORKING LES SEGÜENTS SOLUCIONS:

net_image1.jpg
  • Solucions de connectivitat basades en commutadors que garanteixen la qualitat del servei, el rendiment, la fiabilitat, la seguretat i una alta disponibilitat per a qualsevol tipus de servei: dades, vídeo, veu, sense fils, IoT.
net_image2.jpg
  • Solucions Industrials, tal com commutadors, punts d'accés, convertidors de mitjà, fonts d'alimentació, dissenyats per a treballar de manera fiable en els ambients més adversos de temperatura i en zones d'alt grau de vibracions o possibles impactes. Contemplant les normes de seguretat industrial que proporcionen protecció contra descàrregues electroestàtiques, interferències electromagnètiques i sobre tensions.

net_image3v.jpg
  • Solucions Sense fils, per als diferents entorns empresarials, industrials, hotels, centres educatius, centres de negoci. Des de solucions senzilles que s'adapten a qualsevol escenari, fins a solucions avançades amb funcionalitats per a qualsevol tipus de servei i gestió basant-se totes elles en arquitectures flexibles, rendibles i fiables, donant suport als últims estàndards.

net_image4.jpg
  • Solucions de Seguretat que abasten diferents nivells com: la seguretat en la capa física amb solucions AIM, Firewalls per a les polítiques de control d'accés entre les comunicacions, IDS/IPS per a la detecció i prevenció de qualsevol trànsit inapropiat o anòmal cap a i des de la nostra pròpia xarxa, Xarxes Privades Virtuals (VPN) entre seus, proveïdors o el nostre propi personal, i el xifrat de la comunicació a nivell d'aplicació.

Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax