Xarxes Empresarials

És habitual que les empreses augmentin les exigències i la flexibilitat de les seves infraestructures físiques per a poder donar suport a les noves tecnologies, sempre canviants, així com als requeriments de les aplicacions, i és per això, que és necessari disposar d'un Sistema de Cablejat Estructurat que suporti els serveis actuals i futurs.

oficina.jpg

L'evolució del lloc de treball sempre ha estat transformant-se, i en l'actualitat són més dinàmics i connectats que mai, passant d'un model centralitzat en l'estació de treball a un model centrat en el dispositiu distribuït.

Grupaby ofereix solucions que resolen els desafiaments de la seva infraestructura física amb projectes concisos, robustos, fiables i escalables, basant-se en Sistemes de Cablejat Estructurat i Electrònica de Xarxa per a garantir que la seva Infraestructura està dissenyada i preparada per als requeriments actuals i futurs.

Les empreses han d'aprofitar la potència d'una xarxa IP convergent on la transferència d'informació entre les estacions de treball, sales de comunicació, centre de dades i entre les diferents seus, requereix de més amplada de banda i poder suportar nous estàndards.

Grupaby com integrador dels principals líders en les àrees que afecten les xarxes corporatives, li facilita les millors solucions d'infraestructura física, tant en sistemes de coure com de fibra, que són l'element fonamental en l'estratègia tecnològica de cada empresa. Aquestes solucions li permetran estar a l'avantguarda de la tecnologia, i li donaran la capacitat de poder suportar les aplicacions actuals i futures.

racks.jpg

GRUPABY OFEREIX EN L'ÀMBIT DE LES XARXES CORPORATIVES ELS SEGÜENTS SERVEIS:

redes3.jpg
  • Projectes de Sistemes de Cablejat Estructurat
redes4.jpg
  • Instal·lacions i Manteniment de Sistemes de Cablejat Estructurat
Commscope
Panduit
Corning
Belden
Infraplus
Krone
Cisco
Aruba
D-Link
Tp-link
Proxim
Ruckus
Ekahau
Milestone
Hp
Motorola
Panasonic
Samsung
Bosch
Sony
APC
Retex
Himel
Televés
Fermax